12. prosince 2019

Meloun Tour FINALS - INFO

Shrnutí základní části

Základní část letošního ročníku seriálu turnajů Meloun Tour skončila. Odehrálo se všech plánovaných 21 nominačních turnajů a zúčastnilo se v nich 49 hráčů! Jako jediný všechny turnaje odehrál Míra Váňa. 
Na stupně vítězů se dostalo celkem 17 hráčů a ve Středaři dokonce 25 hráčů! Nejčastěji na "bedně" byl Ondřej Bareš, celkem 12x, z toho 5 turnajů vyhrál. Nejčastější nejlepší ženou byla Kristýna Kemrová (celkem 7x), jen jeden turnaj byl obsazen pouze muži. Středaře vyhrálo 13 hráčů z toho 4 hráči zvítězili 3x.
Nejvíce naházených 150+ mají zatím Michal Adam a Jan Žáček po 6. Nejvyšší zavření drží Honza Žáček ze 12.kola - skvělých 157 bodů. Nejrychlejší zavření na 15 šipek pak mají 3 hráči.
Vítězem základní části a aktuálně vedoucím hráčem žebříčku je Ondřej Bareš před Jaromírem Váňou a Filipem Menšíkem. Žebříček Středaře momentálně vede také Barny o pouhý bod před Mirasem. Nic ještě není tedy jasné a Velké Finále tak může pořádně zahýbat celkovým žebříčkem, jelikož je turnaj trojnásobně bodovaný.


FINALS info

Velké finále se uskuteční v sobotu 4.1.2020 v Pivním Baru Meloun. Prezence nominovaných hráčů je od 14:30-15:00 hod. Po prezenci proběhne regulace průběžného žebříčku a podle toho budou hráči nasazeni do skupin. 


Jelikož se nominovalo 24 hráčů, tak předpokladem je, že budou 4 skupiny po max. 6 hráčích. Ze skupin by pak postupovali první 2 hráči do čtvrtfinále KO pavouka. Ve skupinách se bude hrát na 2 hrané legy, KO pavouk pak na 3 vítězné legy. Předpokládané nasazení hráčů do skupin (při plné účasti) je možné vidět v kompletním přehledu na záložce FINALS-SKUPINY.

Bodování Velkého Finále (trojnásobně bodované):

Po základních skupinách proběhne doplňková hra Mistr Středař (trojnásobně bodovaný) a pro hráče, kteří nepostoupí do závěrečných bojů pak také Malé Finále, které se již do celkového žebříčku nezapočítává.


Po skončení turnaje proběhne vyhlášení žebříčků, nejlepších hráčů statistik a doplňkových her.

Postupující hráči do finále




Žádné komentáře:

Okomentovat